O nama

logo-camteh-hrvatska-212Firma Camteh d.o.o. osnovana je krajem 2011. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva na području CAD/CAM tehnologije. Naši počeci sežu u 2000. godinu kada smo počeli užu suradnju sa CNC Software inc., koji je proizvođač danas u svijetu vodećeg i najproširenijeg CAM software-a Mastercam. Kako je sa samim programiranjem dolazilo sve više upita o povezivanju obradnih strojeva u mreže, već u 2002. počeli smo suradnju još sa danskom firmom Cimco Integration A/S, koja je u tom trenutku već držala vodeću poziciju.

Kroz sve te godine stekli smo puno iskustva na području programiranja CNC strojeva, povezivanja u mreže i praćenju proizvodnje. Prisustvovali smo redovitim godišnjim konferencijama i obukama na području Europe i Amerike (SAD), što nam je pružilo izvanredno znanje koje vrlo rado proslijeđujemo našim strankama, odnosno korisnicima naše programske opreme.

Ideja Camteh d.o.o. je svima onima koji se bave CNC obradu metala, plastike, drva i kamena ponuditi najbolje rješenje, a uz njega i najbolju moguću podršku. Naše je mišljenje da danas svaki CAD/CAM sustav može odraditi više ili manje isti posao, ali bitna stavka je u postprocesorima i kvalitetnoj podršci kroz buduće godine upotrebe, a baš u tom segmentu nadmašujemo svu konkurenciju!

Iz svega toga dolazi naš moto firme: »Mi vam ne prodajemo samo software, nego rješenje!«

Rijeka

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr