Cimco Integration

Cimco Edit, vrh tekstualnih editora specijalno napravljenih za pregledavanje G-koda.

Opširnije

Cimco Integration

Serverska rješenja spajanja strojeva u mreže putem programa DNC-Max.

Opširnije

Cimco Integration

Cimco Edit, vrh tekstualnih editora specijalno napravljenih za pregledavanje G-koda.

Opširnije

Cimco DNC-Max

Kako je Cimco Editor prije davno postao svjetski najpopularniji odabir CNC programera, tako se širila potreba za povezivanjem računala sa strojem, preciznije upravljačkom jedinicom. Cimco Editor bio je u stanju vršiti komunikaciju direktno na stroj, ali stručnjaci u Cimco Integration otišli su korak dalje.

Cimco DNC-Max softver je koji će kompletnu Vašu radionicu povezati u mrežu, neovisno o tome da li su tamo i stariji strojevi koji nemaju moderne opcije komunikacije, nego samo stari industrijski standard RS-232. Softver DNC-Max instaliran je na serveru, a komunikacija prema strojevima obično ide preko standardne kompjuterske mreže, gdje se u samom stroju putem specijalnih konvertera pretvara u serijsku komunikaciju RS-232. Komunikacija ide obostrano, tako da su vaši programi uvijek na sigurnom mjestu na serveru, a ne samo na stroju. DNC-Max možete pratiti i preko web clienta (tablet ili smartphone), što vam još proširuje mogućnosti i pojednostavljuje posao i kada niste prisutni u radionici.

Program može komunicirati preko standardne RS-232 komunikacije, a isto tako poduprti su i specijalni protokoli kao npr. Heidenhain FE i LSV2, Agie LSV2, Deckel LSV2, Mazak Mazatrol, Okuma DNC-B, Fagor, Fanuc FAPT...

Cimco DNC-Max Cimco DNC-Max
Cimco DNC-Max

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr