Cimco Integration

Cimco Edit, vrh tekstualnih editora specijalno napravljenih za pregledavanje G-koda.

Opširnije

Cimco Integration

Serverska rješenja spajanja strojeva u mreže putem programa DNC-Max.

Opširnije

Cimco Integration

Cimco Edit, vrh tekstualnih editora specijalno napravljenih za pregledavanje G-koda.

Opširnije

Cimco Edit

Cimco Integration A/S je danska firma, koja je prije više od 20 godina otkrila da na tržištu ne postoji dobar specijalno namjenski editor za uređivanje G-koda. CNC programeri su za pregledavanje NC koda u to doba upotrebljavali standardne editore kao što je npr. Notepad, ali s godinama korisnici su imali sve veće i veće potrebe i zahtjeve. Radi toga kod Cimco-a su krenuli u vlastiti razvoj, a tržište je njihovo rješenje odmah uzelo za svoje. Tako je Cimco postao sinonim i apsolutno svjetski najpoznatiji tekstualni editor, specijalno napravljen za pregledavanje i editiranje NC koda, bez kojeg ne može nitko tko se bavi CNC obradom.

Cimco Edit Cimco Edit

Dobar NC editor danas omogućuje pregledavanje programa i editiranje, uz to nudi specijalne funkcije traženja po alatu, referentnim točkama, ima opciju ponovnog numeriranja blokova, simulaciju obrade i komunikaciju sa upravljačkom jedinicom putem RS-232 sučelja. Specijalnost Cimco Edit-ora je i inteligentna usporedba (file compare) dva NC programa i mogućnost prebacivanja razlika iz jednog u drugog. Sve razlike su jasno obojene, a tekst koji se razlikuje je pomaknut za toliko blokova, da se ostatak programa opet uhvati u istim redovima.

Cimco Edit u osnovnoj verziji besplatno dolazi uz svaku licenciju Mastercama i tako se može za malu nadoplatu napraviti upgrade na neku od profesionalnih verzija.

Cimco Edit Cimco Edit

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr