Mastercam® Mill

CAD/CAM software

Mastercam je najrašireniji i vodeći CAD/CAM paket

Opširnije

Mastercam® Lathe

CAD/CAM software

Mastercam je najrašireniji i vodeći CAD/CAM paket

Opširnije

Mastercam® MIll Turn

CAD/CAM software

Mastercam je najrašireniji i vodeći CAD/CAM paket

Opširnije

Mastercam® Wire

CAD/CAM software

Mastercam je najrašireniji i vodeći CAD/CAM paket

Opširnije

Mastercam® Router

CAD/CAM software

Mastercam je najrašireniji i vodeći CAD/CAM paket

Opširnije

Zašto odabrati Mastercam? Uvjerite se sami!

Programski paket Mastercam nudi CAD/CAM rješenje za sve tipove strojne obrade kao što su 2.5D - osno glodanje, višeosno glodanje, tokarenjeelektroerozijska obradaobrada drva i 3D modeliranje te pruža mogućnost programiranja od jednostavnih do najkompleksnijih obradaka.  Korisnici diljem svijeta uspijevaju koristeći Mastercam. Od globalnih korporacija koje se oslanjaju na Mastercam kako bi zadržali reputaciju kvalitete, do manjih radionica koje s Mastercamom proširuju svoje poslovanje. Bez obzira na vašu dijelatnost Mastercam za Vas ima riješenje koje će vam pomoći na današnjem kompetativnom tržištu.

 

1. Već 25 godina neprekidno prvi u svijetu CAM-a!

CIMdata 2018 lo resMastercam je vodeći CAD/CAM proizvod baziran na Windows PC platformi, koji po broju prodanih licenci dvostruko predvodi svog najbližeg konkurenta! Vaša investicija u Mastercam je sigurna, jer iza toga stoji tim stručnjaka koja se razvojem softvera bavi već više od 30 godina! Dok tisuće radionica svake godine testira i procjenjuje desetine CAM programa, postoji razlog zbog kojeg mnogi na kraju odaberu broj jedan u CAD/CAM tehnologijama - Mastercam.

 

2. Brže - Bolje - Produktivnije - Kvalitetnije 

Integracijom procesa od modeliranja, programiranja, simuliranja do samog procesa izrade Mastercam osigurava maksimalnu produktivnost. CNC programeri brže i jednostavnije stvaraju NC program za kompleksne dijelove povećavajući volumen oduzetog materijala i produktivnost.

mc slika lndpg 1

 

3. Podrška za sve vrste obrada 

Mastecam je pogodan za sve vrste obrada kao što su: glodanje, tokarenje, više-osna obrada, žičana erozija, routeri, plazma i laser rezanje te brojne druge. Camteh d.o.o. sa partnerima pruža najbolju podršku u CNC industriji. Imamo potpuno stručno osoblje tima za podršku kako bi mogli najbolje služiti Vašim potrebama i tako pojednostaviti i proširiti vaše korištenje softvera. To je nešto što većina naših konkurenata ne može ponuditi.

 

Mastercam produkti lndgpg 2

 

5. Podrška za sve vrste strojeva i upravljačkih jedinica

Mastercam strojevi lndgpg 2Podrška jest, i mora biti presudna prilikom svakog investiranja u CAM sustav! Naš tim može Vam ponuditi specijalne postprocesore za sve vaše strojeve, izradu i savjetovanje oko različitih aplikacija na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva i naravno opću podršku kad u nekom trenutku ne znate kako dalje. U ponudi imamo postprocesore za 3, 4 i 5-osnu obradu, a isto tako Vam možemo osigurati specijalne postprocesore za water jet, laser i plazma rezače te namjenske strojeve. Moguće je koristiti različite agregatne glave, kutne glave i isto tako kutne glave sa podešavanjem bilo kojeg kuta. Sa našim postprocesorima u cijelosti možemo pokriti upravljačke jedinice Haas, Fanuc, Heidenhain, Sinumerik i mnoge druge.

 

5. Obuka prilagođena Vašim potrebama

mc lndgpg 3Naše dugogodišnje iskustvo sa prodajom i održavanjem programskih paketa Mastercam, Cimco, Moldplus i Robotmaster Vas nikada neće iznevjeriti. Naše stručno osoblje može Vam ponuditi najbolju obuku i brzo napredovanje do kvalitetnog CNC programera. Uz cijeli proces edukacije i implementiranja novog CAM programskog rješenja u Vašu proizvodnju stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja ne samo na dan obuke, nego tokom cjelokupnog perioda korištenja odabranog programskog rješenja. Ukoliko želite saznati više o Mastercam obuci kliknite [ovdje].

 

 

Slobodno preuzmite:

 

MC HLE 2018 button

Button web pdf

 

Pitanje je zašto ne bi i vi odabrali Mastercam ili barem vidjeli njegovu prezentaciju?

Slobodno nas kontaktirajte!

 

 

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr