Pozivnica na Mastercam 2019 rollout

Poštovani,

Željeli bismo Vas pozvati na Mastercam 2019 rollout koji će se održati u petak 28. 09. 2018. s početkom u 9:00 sati te pokazati Vam novitete vezane uz novu verziju Mastercama i ostale usluge iz naše ponude. Događaj će uključivati brojna predavanja i radionice.

Mastercam rollout 2019 objava

Zbog što bolje organizacije događaja molimo Vas da svoj dolazak potvrdite pritiskom na tipku "Prijava sudjelovanja

Button prijava

Besplatna verzija Mastercama 2019

Mastercam omogućuje svim novim zainteresiranim korisnicima besplatnu verziju programa.

HLE/home learning edition verzija omogućuje svima koji su zeinteresirani za programski paket Mastercam besplatno testiranje funcija programa. Ova verzija ima potpunu funkcionalnost osim ograničenja za postprocesiranje ( generiranje G koda ) i kotiranje.

Mastercam HLE 2019 banner

Preuzimanje HLE verzije programa vrši se putem on-line obrazca kojeg je potrebno ispuniti, te ova verzija je potpuno besplatna i ne obavezujuća. Prilikom instalacije moguće je odabrati vrstu instalacije (Mastercam samostalna verzija/Mastercam for Solidworks) Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Ukoliko imate poteškoća pri instalaciji slobodno nas kontaktiraje na naš info mail.

Preuzmite svoju besplatnu verziju Mastercama 2019

Buton preuzimanje 2019

Mastercam i dalje prvi u svijetu

Mastercam i dalje uvjerljivo drži prvo mjesto u svijetu CAM programskih rješenja te ponosni smo sa dvijesto pedeset tisućitu instaliranu licencu Mastercama!

Mastercam slavi veliki uspjeh o koji potvrđuje zadovoljstvo korisnika i konstanatan rad na programskom sučelju. Ovim događajem Mastercam je postao jedini CAD/CAM softver koji je prodao 250 000 licenci. Licencu je primio Roding Automobile, odjeljenje Stangl & Co. GmbH Prӓzisionstechnik, tvrtke za preciznu CNC obradu iz Njemačke.

Mastercams 250K Customer sr res

Mastercam 2019

 180530-2019Blog

Predstavljamo Vam novu verziju Mastercama!

Mastercam 2019 donosi brojne nove i unaprijeđene funkcije koje Vam omogućuju bržu i kvalitetniju proizvodnju. Neke od novih funkcija koje su uključene u Mastecam 2019 su:

- Nove funkcije kod CAD modeliranja (unapređenje pripreme CAD geometrije za obradu)

- Napredne funkcije, iznimno efikasnije te bolja kontrola parametara kod glodanja (2.5D, 3D, Multiaxis)

- Proširene mogućnosti kod Mill-Turn operacija

- Unaprijeđeno i prošireno sučelje za još brži rad te generiranje programa

- Učitavanje CAD modela alata za tokarenje

- Te brojne druge

Za dodatne informacije o novoj verziji možete se informirati na linku: Mastercam 2019

Mastercam for SOLIDWORKS Za programski paket Mastercam for SOLIDWORKS isto tako je dostupna nova verzija sa novim funkcijama te unapređenjima.

Uskoro će biti dostupna Demo/HLE verzija programa kako biste mogli potpuno besplatno isprobati novu verziju Mastercama.

Pozivnica na BIAM 2018

Poštovani korisnici,

Poštovani, Ovim putem željeli bismo Vas pozvati na 24. međunarodni sajam BIAM 2018. koji će se održati u terminu od 24. do 27.04.2018. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Posjetite nas na štandu 1 u paviljonu 8a, gdje ćemo Vam imati priliku predstaviti programski paket Mastercam te ostale programske module koji omogućuju lakše i brže programiranje CNC strojeva. Osim programskog paketa Mastercam demonstrirati ćemo Vam ostale naše proizvode kao što su 3D skeneri te sustavi za praćenje proizvodnje koji omogućuju bržu, kvalitetniju i jednostavniju proizvodnju.

Potražite nas u paviljonu 8a:

Mastercam BIAM 18 

 

Na našem izložbenom prostoru imati ćemo priliku pokazati Vam praktične primjere te Vam prezentirati brojne pogodnosti naših proizvoda i usluga.

Veselimo se Vašem dolasku!

Obavijest svim korisnicima Mastercama

Poštovani korisnici,

Želimo Vas obavijestiti da je Microsoft objavio novu zakrpu za verziju ažuriranja Windows 10 Fall Creators Update - verzija ažuriranja 1709 koji  je nekim korisnicima Mastercama usporavao rad programskog paketa. Stoga Vam predlažemo da izvršite manualnu instalaciju (Cumulative Update for Windows 10 Version 1709 for x64-based Systems (KB4058258))

https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4058258

Za sve dodatne informacije naš tim stoji Vam na raspolaganju putem naše korisničke podrške.

Božićna čestitka našim kljentima

Poštovani, 

Želimo Vam Sretan Božić i uspiješnu 2018. godinu!

Cestitka MC 18

 

Obavijest korisnicima Mastercama 2018

Poštovani korisnici, željeli bismo Vas upozoriti da prilikom redovitog ažuriranja Windows 10 operativnog sustava na novi paket ažuriranja (Windows 10 Fall Creators Update - verzija ažuriranja 1709) može doći do programske promjene koja može uzrokovati sporiji rad Mastercama 2018. Stoga Vam predlažemo da ne vršite instalaciju gore spomenute verzije ažuriranja kako ne bi imali poteškoća pri redovnom korištenju Mastercama 2018.

Za sve dodatne informacije naš tim stoji Vam na raspolaganju putem naše korisničke podrške.   

Mastercam obuka u studenom

mastercam-obuka

Poštovani, 

Želimo Vas obavijestiti da su otvorene predprijave za Mastercam obuku iz svih modula (Tokarenje, Glodanje 2.5D i 3D glodanje) . Sljedeća obuka održati će se sredinom mjeseca lipnja u učionici tvrtke Camteh d.o.o u Rijeci. Plan i program obuke odnosi se na dva dana obuke te objedinjuje gradivo iz područja crtanja i osnova CAM pripreme modela. Nakon završetka obuke svaki polaznik dobiva službenu potvrdu o odslušanoj obuci.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju

Ovdje se možete prijaviti na obuku: 

Button web online

 

 

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr