Obuka

Što je Mastercam obuka?

Naše dugogodišnje iskustvo sa prodajom i održavanjem programskih paketa Mastercam, Cimco, Moldplus i Robotmaster Vas nikada neće iznevjeriti. Naše stručno osoblje može Vam ponuditi najbolju obuku i brzo napredovanje do kvalitetnog CNC programera. Uz cijeli proces edukacije i implementiranja novog CAM programskog rješenja u Vašu proizvodnju stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja ne samo na dan obuke, nego tokom cjelokupnog perioda korištenja odabranog programskog rješenja.

 

Zašto Mastercam obuka?

Većina naših kljenata odlučuje se za individualnu obuku u vlastitim prostorijama, gdje se obuka može iskoristiti i za izradu realnih obradaka koji se mogu istovremeno isprobati na strojevima. Ovakav način rada dijeli nas od konkurencije koja Vam nudi »uredski« tečaj bez onog najbitnijeg što nam pruža CAM softver,a to je izrada obradaka na stroju. Predlažemo obuku manjih grupa, do max. 5 polaznika, jer jedino u takvoj grupi može biti sve skupa jako intenzivno i u bliskoj suradnji nastavnika i učenika.

Ako želite samo usavršiti već postojeće znanje slobodno nas kontaktirajte te omogućiti ćemo termin za obuku prilagođenu Vašem nivou znanja!

Edukacijom i položenim završnim ispitom sječete sva potrebna znanja koja su Vam potrebna za samostalan i kvalitetan rad u programu Mastercam. Eukacija je podjeljena u tri modula te svaki polaznik može odabrati područje u kojem se želi educirati te tako postati kvalitetni CAM programer. 

Termini obuke:

 Naziv obuke  Termin obuke Brošura  Prijava
 Mastercam osnove (2.5D glodanje)

 Predprijava za travanj

2.5D glodanje.pdf  E-prijava
 Mastercam 3D glodanje - naredno   Predprijava za travanj 3D glodanje.pdf  E-prijava
 Mastercam tokarenje osnove  Predprijava za travanj Tokarenje.pdf  E-prijava

 

 

 

 


** Ukoliko se ne skupi dovoljan broj polaznika tvrtka Camteh d.o.o ima pravo promijeniti datum obuke.

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr