Podrška kod upotrebe

Svim našim strankama nudimo podršku svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 sati putem telefona i e-maila te kada je potrebno nudimo online podršku putem programa TeamViewer-a.

podrška-mastercam


Svaki novi kljent i svi korisnici licence unutar tvrtke imaju  besplatnu podršku u razdoblju od pola godine od nabave nove verzije prgrama. Nakon toga svima preporučujemo odluku za Mastercam maintenance, koji Vam daje besplatno sve nadogradnje softvera na najnoviju verziju te isto tako i kompletnu našu besplatnu podršku za vrijeme trajanja aktivnog održavanja (maintenance).

U slučaju da se pojavi problem kojeg Vaš nivo licence nije sposoban odraditi. Na primjer, korisnik ste Mill Level 1 ite Vam ponekad zatreba usluga 3D programiranja i ne znate kako dalje, tu smo da Vam pomognemo i napravimo programe za izradu obradaka.


TeamViewer Online Podrška

Kako bismo se mogli online spojiti na Vaše računalo, morate osigurati rad programa TeamView-er kojega skinete sa naše web stranice (ovdje desno). Preporučujemo da program skinete na Desktop i onda od tamo pokrenete novu plavu ikonu sa imenom »Camteh-Online-Podrska.exe«. Nakon pokretanja Vam se otvori prozor sa našim logotipom firme i ako je Vaša internet veza dobra i porta 80 ne blokira neki od firewall-a, u prozoru će Vam se ispisati »ID number« koji nam trebate proslijediti putem telefona i tako omogućiti pristup do Vašeg računala.

teamviewer mastercam


Pristup do Vašeg računala nam je omogućen samo za vrijeme dok imate otvoren prozor TeamViewer-a, ukoliko taj prozor zatvorite, zatvoriti se i naša veza do vašeg računala!

 

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr