Art

Maksimalnne mogućnosti obrade površinskih reljefa

Mastercam donosi svoju moć i iskustvo čak i u umjetničkom dizajnu reljefa i rezanju uz dodatak Mastercam Art. Softver vam omogućuje da oživite svoje 2D skice, isječke, fotografije i CAD datoteke izrađujući ih na ekranu i izrezujući ih jednostavnim, specijaliziranim putanjama alata. Stvaranje osnovne 2D umjetnosti do sofisticirane 3D skulpture brzo je i jednostavno uz Mastercam Art. To je vrhunski alat za dodavanje dodatnog isklesanog štiha vašem radu.

  • Radite s datotekama uključujući JPG, TIFF i rasterske slike i stvorite 3D reljef na temelju svojih preferencija.
  • Izradite 3D oblikovane modele od 2D umjetničkih djela.
  • Stvorite složene površine s nekoliko jednostavnih klikova.
  • Zbrajajte, oduzimajte, sijecite i miješajte više organskih oblika.

Izradite vlastite i lijepo oblikovane dizajne s Mastercam Art -om.

 

 

 

Jednostavan postupak vodi vas od ravne umjetnosti do lijepo oblikovanog dijela koji izlazi sa stroja upravo onako kako želite – a za izvrsne rezultate ne morate biti stručnjak za površinsko modeliranje. Art ima izvrsne alate za vizualizaciju i značajke trenutnog uređivanja za prelazak s umjetnosti na dio u jednom programskom paketu. Posebno je korisno za prilagođene dizajne i dijelove sa zamršenim detaljima za lijepe obrađene rezultate.

        Drvna industrija

          Prilagodba

         Zanatski radovi

        CAD modeliranje

        Izrada znakova

  Edukacijske ustanove

Zašto Mastercam Art

Značajno će ubrzati proces izrade reljefnih oblika na vašim modelima

Fleksibilnost

Dodajte teksture, površine s uzorcima ili omotajte teksture na cilindar i pratite svoj model korak po korak dok unosite izmjene za željeni rezultat.

Jednostavnost korištenja

Pripremite svoje umjetničke datoteke za proizvodnju pomoću poznatog sučelja najčešće korištenog CAM softvera na svijetu.

Verifikacija

Pregledajte na zaslonu simulaciju obrade vašeg dijela prije nego što stavite sirovac na stroj. Pogodnost je da možete izradite G-kod za svoj stroj pomoću opsežne knjižnice postprocesora za Mastercam.

Lokalna podrška

Najveća mreža lokalnih zastupnika diljem svijeta garantira uvijek prisutnu i kvalitetnu podršku u najkraćem mogućem roku. Na taj način izbjegavaju se neželjeni zastoji zbog CAD/CAM zastoja.

On - line tehnička podrška

Naš tim tehničke podrške uvijek Vam stoji na raspolaganju

Mastercam Art

Još više mogućnosti reljefne obrade

Ovaj modul moguće je nadograditi na već postojeću Mastercam Mill, Router i Mastercam for SOLIDWORKS licencu. Navedeni modul predstavlja značajno olakšanje pri obradu reljefnih površina na Vašem modelu. Pomoću ovog dodatka svoju umjetničku viziju možete pretočiti u stvarni izgled modela na Vašim strojevima.

 

 

Isprobajte mastercam potpuno besplatno

Uvjerite se sami zašto je Mastercam i dalje broj 1 CAM programsko rješenje

S ciljem isprobavanja i testiranja tvrtka CNC software, inc. omogućava da svaka nova verzija Mastercama dolazi u HLE verziji. HLE ( home learning edition ) verzija je potpuno besplatna verzija programa koja omogućuje korisnicima isprobavanje funkcija te kućnu edukaciju.

Demo/HLE verzije Mastercam ima punu funkcionalnost te je ograničeno postprocesiranje (nije moguće napraviti G-kod) i još neke funkcije vezane uz kotiranje nacrta.

Instalacija uključuje već sve potrebne metričke postavke, osnovne postavke i hrvatske knjižnice alata za glodanje i tokarenje.

Za instalaciju Vam je potrebno računalo sa Windows 10 (verzija 20H2 ili viša) obavezno 64-bit ili Windows 11. Instalacija na 32-bitni Windows sustav nije moguća!