Izrada Mastercam postprocesora

Izrada postprocesora po mjeri Vaših potreba

Postprocesori su jedna od najbitnijih postavki svakog modernog CAM sistema, koji su najčešće previše zanemareni. Jedno je generirati obradu i putovanja alata na ekranu, a drugo je sve to prebaciti na stroj i odraditi komad. Uz pomoć našeg znanja i iskustva, sposobni smo napraviti i najkompliciranije postprocesore za serijsku proizvodnju, koji će generirati NC programe koje možemo uvijek bez ikakvog ručnog editiranja puštati na stroju.

Sve to je jedini način postizanja kompletne integracije Mastercamovih obrada na ekranu sa upravljačku jedinicu stroja, koja nam na kraju daje dobar komad.

Zašto Mastercam postprocesori?

Iskoristite sav potencijal Vašeg CNC stroja.

Podrška za brojne upravljačke jedinice

Naš tim može Vam ponuditi specijalne postprocesore za sve vaše strojeve, izradu i savjetovanje oko različitih aplikacija.

Partnerstvo i podrška

Na temelju dugogodišnje suradnje sa brojnim kompanijama stekli smo dragocjeno iskustvo te znamo kako pristupiti izradi postprocesora koji će Vam omogućiti maksimalnu produktivnost.

Fleksibilnost

Koristeći Mastercam postprocesore imate potpunu fleksibilnost te mogućnost generiranja G koda za različite konfiguracije CNC stroja.

On - line tehnička podrška

Naš tim tehničke podrške uvijek Vam stoji na raspolaganju

Mastercam postprocesori

Kroz sve te godine napravili smo puno postprocesora za praktički sve strojeve koji postoje u ovom dijelu Europe. Možemo se pohvaliti i sa tim, da ni jedan postprocesor koji koriste naše stranke ne dolazi od strane firme nego je od početka do kraja napravljen kod nas. Čak i više, naš tim izrađuje neke kompliciranije postprocesore i za strane firme! Jedini se možemo pohvaliti da imamo stručnjaka koji radi samo potprocesore i može za Vas napraviti i ono »nemoguće«. Ne vjerujete? Izazovite nas i rado ćemo Vam sa postprocesorom dokazati tko nudi najbolju podršku!

U ponudi imamo postprocesore za 3-, 4- i 5-osno glodanje, od pozicioniranja do simultane obrade. Moguće je napraviti i postprocesore za starije simultane 5-osne strojeve gdje kompletnu kalkulaciju kuteva i pozicija kod rotacije odradi postprocesor! Dalje se možete odlučiti i za postprocesore za tokarenje bez i sa pogonjenim alatima i žičanu eroziju, a isto tako Vam možemo osigurati specijalne postprocesore za water jet, laser i plazma rezače, namjenske strojeve…

Kroz godine kod naših korisnika Mastercama osjetili smo potrebu za jednostavnim i od strane korisnika podesivim tablicama alata i popisima strategija obrade. Sve to smo napravili kao dodatni program unutar Mastercama (plug-in), koji Vam po želji generira izvješće u formatima DOC, HTML ili PDF i uz sve to izračuna i vrijeme obrade uključujući i programe gdje se koriste specijalni ciklusi sa stroja!

Upravljačke jedinice koje možemo u cijelosti pokriti sa našim postprocesorima su:

Fanuc, Haas, Mazak, Mitsubishi Meldas, Fagor, Cincinnati , Arcramtic/Vickers/Siemens A2100, Fadal, Heidenhain TNC, Heidenhain Millplus, Okuma, Siemens, Toshiba Tosnuc, Fidia, OSAI, Allen-Bradley, Milltronics, Selca, Yasnac, Heidenhain Pilot, Agie, Agievision, Charmilles Robofil, Biesse, Xilog, WoodWOP, IMAWOP, Centroid, HolzHer (Twincam)…

 

 

 

Isprobajte mastercam potpuno besplatno

Uvjerite se sami zašto je Mastercam i dalje broj 1 CAM programsko rješenje

S ciljem isprobavanja i testiranja tvrtka CNC software, inc. omogućava da svaka nova verzija Mastercama dolazi u HLE verziji. HLE ( home learning edition ) verzija je potpuno besplatna verzija programa koja omogućuje korisnicima isprobavanje funkcija te kućnu edukaciju.

Demo/HLE verzije Mastercam verzija ima punu funkcionalnost te je ograničeno postprocesiranje (nije moguće napraviti G-kod) i još neke funkcije vezane uz kotiranje nacrta.

Instalacija uključuje već sve potrebne metričke postavke, osnovne postavke i hrvatske knjižnice alata za glodanje i tokarenje.

Za instalaciju Vam je potrebno računalo sa Windows 10 (verzija 20H2 ili viša) obavezno 64-bit ili Windows 11. Instalacija na 32-bitni Windows sustav nije moguća!