ROBOTMASTER

Robotmaster je moderno rješenje offline programiranja robota unutar Mastercama

Robotmaster je moderno rješenje offline programiranja svih marki robota unutar Mastercamovog sučelja. Ako želite najbolje za vašeg robota, to je definitivno Robotmaster, jer je sva konkurencija daleko iza. Proivođač ovog dodatnog programa (plug-in) je u Kanadi radi potrebe za programiranjem velikih količina robota za glodanje krenuo u razvoj nečeg potpuno novog.

Do tada su postojali samo programi proizvođača robota kao samostalni sistemi sa mogućnošću importiranja 5-osnog NC programa… Ideja integracije simulacije robota i optimizacije sa generiranjem 6- i više-osnog ispisa programa za robota u neki od postojećih CAM softvera bila je sasvim nova i unikatna na tržištu! Kako im je bila želja napraviti najbolje sučelje za robote, trebalo je za osnovu uzeti i neki od CAM programa koji su u samom svjetskom vrhu i tako je odluka pala na Mastercam.

 

 

 

Zašto Robotmaster?

Robotmaster ---

Grafički prikaz putanje alata

Omogućuje vizualizaciju G -kod-a i predviđanje mogućih kolizija.

Nova dimenzija strojne obrade robotom.

Robotmaster omogućuje brzu transformaciju robota u CNC stroj koji omogućuje strojnu obradu željene geometrije.

On - line tehnička podrška

Naš tim tehničke podrške uvijek Vam stoji na raspolaganju

ROBOTMASTER

Robotmaster vam donosi integrirano rješenje programiranja, simulacije, izbjegavanje točki singularnosti, optimizacije i na kraju generiranja NC koda za sve svjetski najpoznatije marke robota. Zaboravite programiranje konture po »teach-in« načinu! Sve to je prošlost, otkada možemo pomoću Mastercama i Robotmastera svakog robota voditi kao da je običan 5-osni CNC stroj. Pogotovo će vam Robotmaster ponuditi najviše od svega, kad u vašoj proizvodnji trebate obrezivanje gotovih komada sa glodalom, laserom, waterjetom, 3D obradu glodanja, brušenje, čišćenje, poliranje, nanošenje boje…

I kad dođete do kompleksnijih problema, Robotmaster ne ostaje samo na 6-osnom programiranju robota! Sve skupa se može proširiti još na više osi kada robota stavite na dodatnu linearnu ili komad stavite na dodatnu rotacijsku os. Kod brušenja i čišćenja komada, često dolazi i do problema kada robot nosi komad koji se obrađuje, a alat (npr. brusna traka) stoji negdje fiksno. Sve takve kombinacije za Robotmaster nisu ni najmanji problem!

Trenutno u kompletu podržavamo sa programiranjem, optimizaciju i simulaciju robota svih najpoznatijih marki: Kuka, ABB, Yaskawa-Motoman, Fanuc, Staubli, Comau, Denso i Mitsubishi.

 

 

 

Zanima Vas Robotmaster?

Slobodno nas kontaktirajte te rado ćemo Vam održati prezentaciju te osigurati privremenu verziju programa.

S ciljem isprobavanja i testiranja tvrtka nudimo Vam testnu verziju Robotmaster-a.

 

 

Robotmaster trail verzija programa

Potpuno besplatna verzija Robotmaster-a za testiranje